Hopp til hovedmenyHopp til innhold

Sandesenteret psykologitjeneste

Stengt nå
 • Mandag
  08:00–19:00
 • Tirsdag
  08:00–19:00
 • Onsdag
  08:00–19:00
 • Torsdag
  08:00–19:00
 • Fredag
  08:00–19:00
 • Lørdag
  Stengt
 • Søndag
  Stengt
Hovedbygning, 2. etasje
Sandesenteret, Prestegaardsallén 71
3074 Sande

Psykolog med både norsk og internasjonal erfaring etablerer seg i Sande i Holmestrand kommune.

Johnsen tilbyr både konsultasjoner online og ved fysisk oppmøte på Sandesenteret.

Mitt navn er Borbála Johnsen. Jeg er fra Budapest i Ungarn. Jeg har bodd sammen med min norske mann i 15 år, vi har en datter.  Jeg er flerspråklig og i tillegg til å tilby behandling på norsk snakker jeg både ungarsk, engelsk og fransk.

Jeg er utdannet psykolog (2006) med norsk autorisasjon (2013), og jeg er spesialist innen krise og traumepsykologi. Jeg har videreutdanning og lang erfaring innenfor psykologisk rådgiving, familiesystem-terapi, EMDR-terapi, coaching og mekling. Før psykologutdannelsen var jeg utdannet lærer med erfaring fra ungdomstrinnet.

Jeg har bred erfaring som psykolog da jeg har arbeidet på sykehus, universiteter, skoler og som kommunepsykolog. Siden 2009 har jeg drevet min egen private praksis. Jeg har arbeidet med  barn, ungdom, voksne, enkeltpersoner, par, familier, bedrifter, små og store grupper. Ettersom jeg har bred og lang erfaring innenfor yrket er vant til å snakke med alle typer mennesker om alle typer problemer og/eller utfordringer. Jeg ønsker at du skal føle deg fri til å ta opp eventuelle problemer eller utfordringer, uavhengig om du du synes det er vanskelig eller skamfullt. Ingen problemer er for små, og heller ingen problemer er for store. Jeg tilbyr både nettmøter over en sikker videooverføring eller ved oppmøte på Sandesenteret. Alle samtaler er konfidensielle og beskyttet av taushetsplikten.

Jeg tilbyr hjelp på individnivå til unge og voksne ved angst, depresjoner, tristhet, slitenhet, stress, søvnproblemer, rusproblemer, sinneproblemer, gamle eller nye traumer og ved livskriser. Mine anvendte metoder er knyttet til EMDR, Brainspotting, Skjematerapi, Somatodrama, Transaksjonell analyse og Integrerende psykoterapi.

Utover dette tilbyr jeg også familieterapi, parterapi, skilsmisseterapi, veiledning til foreldre og mekling.

Min visjon for mitt psykologarbeid er at: “Alle fortjener et godt liv”. Jeg ønsker å hjelpe alle mine klienter med å bli bedre kjent med seg selv, og sin familie slik at de kan finne trygghet, lykke og suksessen de ønsker.

Priser:
Enkeltime (60 minutter) pris 1000 kr.
For hver påstartede halvtime (30 minutter) utover enkelttime (60 minutter) pris 500 kr.

For timebestilling ta kontakt:
Telefon: 97324517
Epost: borbala.johnsen@gmail.com​


Hvis jeg ikke svarer på telefon umiddelbart ringer opp så snart jeg får mulighet.

Besøksadresse: Sandesenteret, Prestegaardsallén 71, 3074 Sande i Holmestrand kommune.

Endring eller avbestilling av timer:
Avbestilling eller endring av timer må skje senest 72 timer før avtalt time, fortrinnsvis på e-post eller over telefon. Ved avbestilling eller endring etter fristen må timen betales i sin helhet uansett årsak. Dette inkluderer forhold som klienten ikke selv kan lastes for, inkludert sykdom. Dette er vanlig praksis hos private psykologer. Timer som er bestilt mindre enn 72 timer før avtalt tid kan ikke avbestilles eller endres.

Har du symptomer på luftveisinfeksjon eller korona, men likevel er frisk nok til å gjennomføre timen kan timen gjennomføres ved nettmøte.